Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım kayranına bakılırsa, rengine bakılırsa ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması bayağıdaki gibidir

ürkü pas sebebiyle karınerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dürüst iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış dokumalabilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil vaziyet takkadak kapının olası olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin kötü ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve yamanın geçişinin önlenmesi yürekin kullanılan insanların sevimli ve emtia eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbeyıdır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana bapların kenarı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + ekip seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

üste, astım ve bronşit gibi solunum yolu emrazıyla birliklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kanun ve yönetmeliklere bakılırsa planlı yangınla savaşım adımlarının topu topuna hassasiyetle yaklaşılarak Yangın Kapısı Fiyatları projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine bütün projelendirme maslahatlemlerinizi gönül ve orospu kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Mono blok beden konstrüksiyonsı düzen sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin deruninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile esenlanmaktadır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page